Recenze

Chcete se s ostatními podělit o své zkušenosti s námi?
Napište nám svou recenzi.

VÍCE REFERENCÍ


Michaela (4.11.2021)

Slzy v očích a bubny? Ano, jde to dohromady a Vám se to Romanko a Martine povedlo tou nejkrásnější formou. Vaše návštěva v naší MŠ byla přesně taková. Ač jsem byla schována za fotoaparátem atmosféra, kterou jste v té místnosti vytvořili se dotkla i mě, nejen mých uší, ale celého těla, duše i srdce. Nádhera! Nevím, jak to děláte, ale dělejte to dál, jste skvělí. Kdo bubnování nezažil a přemýšlí o něm, vřele doporučuji, polapí Vás bezvýhradně. Ten správný rytmus, který je v každém z nás umíte probudit dokonale!!! Smekám a děkuji, vřele doporučuji a těším se na další setkání.


Andrea  (20.7.2021)

Bubnování na Bernardu 18.7. Byl to nezapomenutelný zážitek, děkuji za něj a děkuji, že už malinko vím, jak na to😉🙏


Lucie (17.7.2021)

Děkujeme za krásný, rozmanitý a opravdu luxusní letní regenerační program. Dcera byla první rok a určitě ne naposledy. Bylo to krásné, pro děti regenerační, zábavné a plné zážitků. Martinek a Romanka super, to co dělají je úžasné ❤️. Dekujeme


Lenka Steidlová (17.7.2021)

Hodnocení Dětského regeneračního programu s Institutem RM. 
Chci všem poděkovat za jejich profesionální a kamarádský přístup.Pro mého syna ten to týden byl nezapomenutelný a měl spoustu skvělých zážitků.Všem rodičům doporučuji.Jsou zde báječní lidé,kteří se dětem věnují na sto procent.Masáže,vyrábění a spoustu dalšího co jinde děti neuvidí a ne zažijí.


Jana (27.5.2021)

Děkujeme za krásné chvíle plné rytmů bubnů,kterými jste spestřili dopoledne v naší mateřské školce Královské Poříčí. Děti byly jako vždy nadšené a už se těší na příští setkání. Moc děkujeme


Martina (10.5.2021)

Navštěvuji institut již od jeho vzniku....Všem vřele doporučuji, neboť s takovým přístupem a hlavně rychlou pomocí při mém problému (bederní páteř) se nesetkáte nikde....Děkuji dvoum úžasným človíčkům, Romče a Martinovi, díky kterým je mi vždy líp, vždy pomohou a s láskou.....


Dáša (27.1.2021)

Absolvovala jsem víkendový kurz reflexní masáže plosek nohou podle pěti elementů pod vedením Romany a Martina Fojtíkových. Neodradila mě vzdálenost 300 kilometrů. Při vstupu do RM Institutu je cítit jedinečná atmosféra studia. Oceňuji profesionální přístup obou manželů, kterým se daří propojit teoretické a praktické dovednosti s duchovním vedením Romanky. Porozuměla jsem principům čínského pentagramu spojeného se cvičením Čchi Kung a praktickému nácviku reflexní masáže. Tyto vědomosti budu ve své praxi nadále rozvíjet. a těším se na další kurzy pořádané RM Institutem. Touto cestou děkuji manželům Fojtíkovým, protože každý kdo se zúčastní kurzu bude obdarován a to myslím doslovně. Odvážíte si nově nabyté vědomosti, vaše tělo i mysl jsou v harmonické jednotě, máte pocit soudržnosti s ostatními bytostmi a trvalé vědomí, že na všechny problémy v životě existuje řešení. Děkuji. Dáša


Karolína (24.1.2021)

Před časem jsem si u manželů Fotjíkových v InstitutRM udělala kurz reflexní masáže plosky nohou podle pěti elementů a nejenže chválím vysokou profesionalitu a příjemně strávené chvíle v jejich milé společnosti, ale také oceňuji názorné, nápadité pomůcky, ukázky cvičení a hlavně hodně času u praktických provádění samotných masáží. Všechny tyto znalosti a dovednosti mi byly zároveň velkými pomocníky v této nelehké a izolované době, kdy jsem mohla sama sobě být pomocníkem a stres a jiné neduhy spojené s tíživým okamžikem víceméně eliminovat. Moc se těším na nové kurzy a další společná setkání.


Zuzana (13.1.2021)

Ráda bych poděkovala manželům Romance a Martínkovi Fojtíkovým za jejich velice vřelý přístup. Velmi ráda se k ním vracím. Člověk má v jejich Institutu RM pocit, že se ocitl v jiném světě. Vždycky vyslechnou všechny moje strachy a bolístky a napraví mě jak psychicky, tak fyzicky. U nich má člověk pocit, že v tu chvíli neexistuje nikdo jiný, než já. Proto ještě jednou veliké díky. Mám Vás ráda❣️


Daniela (19.11.2020)

Víte, co je muzikoterapie? Určitě ano. Víte, kdo jí umí skvěle podat školkovým a školním dětem? Určitě ano. Jsou to Romanka a Martin. Děti je "žerou". Dokáží je vtáhnout do rytmu a melodie. Zároveň se protáhnout a narovnat. A děti se strašně těší na pokračování... A my dospělí taky. Vyzkoušejte to, kdo jste to ještě neudělal... Nebudete litovat.


Martina (29.9.2020)

Děkuji za kreativní, inspirativní a milý a poučný večer s malováním mandal.
Martina


Daniela (28.9.2020)

Navštěvuji institut už třetím rokem. Na začátku jsem byla bolavá - fyzicky i psychicky. Díky Romance a Martinovi se teď cítím dobře a za tu dobu jsou součástí mé rodiny. Vidíme se pravidelně každý měsíc. To už jsou opravdu návštěvy u svých blízkých. Mám pocit, že jsem se stala na nich závislou. I když bych mohla jezdit méně často, je to pro mě nepředstavitelná myšlenka. Potřebuji je k životu! O kom tohle můžete říct... Jejich práce je velice profesionální a jejich vřelost je neskutečná. Jsem šťastná, že jsem je v životě mohla potkat a že s nimi můžu trávit příjemné chvíle. Děkuji, Romanko a Martine. Daniela


Ája (21.9.2020)

Milá Romanko a Martínku,
bylo mi potěšením zúčastnit se "Malování mandalek" dne 16. 9. 2020. Čas s vámi utíká neuvěřitelně rychle. Nejen že návštěva u vás splní mé očekávání, ale vždy má pro mě další přidanou hodnotu a za to vám moc děkuji. Malování mandalek bylo velmi příjemné, osvobozující, ale také inspirující. Malování doporučuji opravdu každému. Děkuji vám za vše, co děláte


Helena Holubová (21.9.2020)

Chtěla bych Romance a Martinovi poděkovat za krásný kurz thajské olejové masáže, který byl veden opravdu s láskou. A pro ty co by se rádi naučili tuto krásnou masáž mohu jen doporučit. Čeká vás krásné prostředí, přátelská atmosféra a hlavně kurz probíhá v malém počtu uchazeč, což je obrovská výhoda


Eva (27.8.2020)

Milá Romanko a Martine. Děkuji vám za nádherný kurz thajské olejové masáže. Jste skvělí učitelé. V tak příjemné atmosféře, v prima kolektivu "studentů" to jde samo. Kurz předčil má očekávání a ikdyž nejsou masáže mým zaměstnáním, využiji je v rámci své rodiny a nejbližších. Velice si vážím vaší práce, do které dáváte celé své srdce. Díky moc. Eva


Soňa Špilarová (2.4.2019)

Jedinečné prostředí, jedinečná a krásná atmosféra, jedinečná žena, klid a všude čisto. Neznám lepší místo na relaxaci a léčení neduhů.
 


Lucie Formánková (21.12.2018)

U paní Romany jsem byla již po čtvrté na masáži zad a jejich bolest úplně odezněla. Moc jí za to děkuji a vřele ji doporučuji lidem, kteří mají problémy se zády jako já. Zkusila jsem toho již spoustu: masti, náplasti, dokonce injekce, ale nic mi nepomáhalo. Paní Romana je moc milý člověk, který se vám naplno a s láskou věnuje. Všem vřele doporučuji navštívit Institut RM.
 


Denisa Altmanová (10.08.2018)

Letošní letní pohybový víkend s meditací mě vnitřně naplnil. Přijela jsem bez očekávání a odjela s novým poznáním. Program byl velice propracovaný a dobře zorganizovaný. Odvezla jsem si zážitky ze cvičení, z léčivé pyramidy, z bubnování a z malování mandalek. Nadchla mne i tibetská mísa a rituály. Pochopila jsem bytí v přítomnosti i to, jak je důležité zbavit se strachu. Vše probíhalo v radostné atmosféře a ještě jsem poznala nové lidičky. A za to posílám velké díky. S láskou Dendula
 


Marta (17.07.2018)

Doufám, že čchi-kung bude pokračovat, moc se na toto cvičení těším, protože mi moc pomohlo při bolesti zad i ruky. Doporučuji všem, kdo se chce zbavit bolesti


Marta (17.7.2018)

V roce 2015 jsem prodělala operaci prsu, při které mi byly odebrány uzliny. Od té doby jsem dva roky chodila od lékaře k lékaři, protože mi otékala ruka a moc bolela. Jediné, co mi bylo sděleno, že se to po těchto operacích stává a že mi nemohou pomoci. K těmto problémům mi byla diagnostikována těžká osteoporóza. Hledala jsem někoho, kdo by mi pomohl a našla jsem Institut RM. Začala jsem navštěvovat čchi-kung u cvičitelky Romanky. Toto cvičení mi posléze schválila i revmatoložka. Za deset měsíců se mi zlepšila záda i pohyblivost ruky. Zkusila jsem lymfatické masáže, i ty mi moc pomohly. Velmi děkuji Romance a Leničce za jejich pomoc a lidský přístup.
 


Denisa (4.7.2018)

Zhruba od 18 let jsem začala mít problémy s otoky nohou. Při počasí s vysokými teplotami mi otékaly nárty a kotníky. Vždy jsem se děsila horkých letních dnů, ve kterých si nebudu moci vzít páskové boty, aby nebyly vidět oteklé nohy. Pro mne jako pro ženu, a ještě k tomu mladou, to nebylo vůbec lehké. Každý se chce cítit dobře a líbit se. Navštívila jsem různé odborníky. Lékaři mi dělali testy krve, moči a ledvin. Prý jsem naprosto zdravá. Nasadili mi léky na žilní stěnu (prý by to mohlo být tím&hellip ​. Bez výsledku. Prášky jsem proto vynechala a začala hodně pít a nesolit. Bez výsledku. Začala jsem docházet do jednoho studia v Sokolově na lymfo kalhoty, kde mne do kalhot usadili na půl hodiny a tím to končilo. Opět bez výsledku. Na doporučení mé maminky jsem začala chodit do Institutu RM a objednala jsem se na deset lymfatických masáží. Už po druhé masáži jsem viděla výsledky. Po sedmi letech jsem našla skutečné odborníky, kteří mi pomohli. Romanka s Lenička mi aktivovaly ručními masážemi lymfu, a tak jsou mé nohy i v horkých letních dnech bez otoků. Jsem vděčná, že mi děvčata pomohla. Moc děkuji.
 


Dana J. (10.6.2018)

2. 6. 2018 jsem se zúčastnila sportovní soboty. Romana se svým přítelem Martinem, kteří ji organizovali, jsou moc příjemný pár a bylo pro mne velmi inspirativní se s nimi setkat. V prostorách studia v Sokolově i venku na Jesenici, kam jsme se později přesunuli, jsem se cítila moc dobře a všechno na mne působilo příjemně a rodinně. Celý den jsem si opravdu užila. Doporučuji velmi. Dana J.
 


Michala Durmuthová (8.3.2018)

Oáza klidu, harmonie, pohody. To je Institut RM. Hned, jak projdete dveřmi, tak se ocitnete v jiném světě. Doporučuji všem J. Chodím pravidelně na lymfatickou masáž a moje lymfa po dlouhé době pracuje tak, jak má. A já se cítím o hodně lépe. Měla jsem špatné zkušenosti z jiného studia a byla jsem zoufalá. Nebyla jsem na tom ani dobře zdravotně, trpěla jsem zavodněním a měla jsem ucpanou lymfu. Paní Romanka vše hned poznala, jen co jsem si lehla a sáhla na mne. Postupně se na lymfě pracovalo a výsledek se dostavil. Proto vím, že najít odborníka je dar z nebes a jinam bych nešla. J Jak Romanka, tak i Lenička jsou příjemné, šikovné a pozitivně naladěné. Děkuji Vám J.
 


Veronika (24.2.2018)

Dnes jsme byli na párové masáži a bylo to super. Skvělá masáž i atmosféra. Rozhodně můžeme doporučit každému páru. Byli jsme poprvé, ale určitě ne naposledy. Petr a Verča Bartošovi
 


Hanka (1.11.2017)

Děkuji Romance za zajímavé a poutavé vyprávění životního příběhu, který prožila na Bali. Každý z posluchačů si určitě z této přednášky odnesl něco pro sebe. Romanko, díky za krásné dvě hodiny!
 


Gabriela (26.10.2017)

Dne 25. 10. 2017 jsem se v Institutu RM zúčastnila vyprávění o životní cestě Romanky na Bali. Děkuji za poutavý, nádherný, a přitom neuvěřitelně báječně podaný osudový příběh, Romanko. Buď krásná, zdravá a šťastná v novém životě. Gábina